Thaise massage

De afgelopen Jaren zijn Thaise massages steeds meer in trek geworden. Mensen vinden het al snel lekker om eventjes een massage te nemen en eventjes nergens meer aan te hoeven denken. Een Thaise massage is op dit moment het populairst. Dit komt omdat dit net een andere manier van masseren is en dat mensen er van houden om nieuwe dingen te gebruiken.

Populaire massages

De meest bekende massages zijn Ontspanningsmassages, sportmassages en een HotStone massage. Bij ontspanningsmassage wordt gebruik gemaakt van een lekkere warme of koude massageolie. Sportmassages zijn er vooral voor bedoeld dat sporters geen vermoeidheidsverschijnselen krijgen. Ook Thiase massages gaan vermoeidheidsverschijnselen tegen. Bij een goede HotStone massage worden er verschillende soorten stenen op het lichaam gelegd. Dit kan op veel verschillende manieren gebeuren zo kan er hard gemasseerd worden maar ook zacht.

Geschiedenis Thaise massage

De geschiedenis van de Thaise massage gaat 2500 jaar terug de tijd in, toen werd het gebruikt als geneesmethoden tegen mensen met lichamelijke klachten zoals rug, arm of been klachten. Ook helpt het tegen psychische klachten dit is al heel lang bekend. Sinds dien worden Thaise massages veel gebruikt ook in Nederland worden Thaise massages veel gegeven. Dit is een van de oudste massage technieken ter wereld. Mede doordat er zoveel informatie over beschikbaar is zijn er zoveel mensen die deze massage techniek gebruiken.

Massages

Er zijn veel mensen die tegenwoordig massages geven, massages geven is een goede manier om geld te verdienen want veel mensen vinden het lekker om gemasseerd te worden. De Thaise massage is dan ook een goede manier want de meeste mensen kende tot voorheen deze massage techniek niet, waardoor dit voor veel mensen nieuw was en doordat het veel mensen aan sprak is het zo populair geworden in Nederland.

Andere bekende massage technieken

Een ander bekende massagetechniek is de Shiatsu deze techniek is er voor bedoeld dat lichaamsdelen en plekken vast zitten vrij komen net als bij de Thaise massage techniek is dit een vrij oude techniek die tot voorheen niet heel bekend was in Nederland, vandaar dat ook veel mensen deze massagetechniek veel hebben gebruikt. De klassieke massage is de oudste massage die in Nederland bekend is, deze massage zorgt ervoor de masseur zorgt ervoor dat de huid heel ontspannend blijft of gaat worden, de meeste massages zijn goed voor de huid alleen deze massage is echt puur gericht op alleen de huid, en minder gericht op de ledematen.