Personal bokstraining

 

 

Heb je ooit al overwogen om te beginnen met boksen? Als dat niet zo is, dan wordt het tijd dat je de voordelen van boksen ontdekt, want dat zijn er veel! Als boksen jou interessant lijkt, dan kan je het best kiezen voor personal bokstraining, dit is waarom;

Altijd extra motivatie 

Sporten is goed voor je, sporten is gezond, maar sporten vergt ook veel inspanning en doorzettingsvermogen. Iets wat je niet altijd evenveel hebt. Want wees eerlijk, soms heb je gewoon helemaal geen zin om te gaan sporten. Door voor een personal trainer te kiezen zorg je ervoor dat je altijd gemotiveerd blijft of beter gezegd je personal coach zal ervoor zorgen dat jij altijd gemotiveerd blijft! Wanneer jij het eventjes niet meer ziet zitten, geeft je coach je een duwtje in de rug en dat zorgt er ook voor dat jij makkelijker je doel behaalt! Daarnaast geeft een coach je ook meer zelfvertrouwen en ook dat zorgt voor extra motivatie!

Een beter overzicht op je vooruitgang 

Een personal bokstraining zorgt ervoor dat je een beter overzicht krijgt over je capaciteiten en je werkpunten. De coach maakt je duidelijk wat je goed kunt en waar je nog aan moet werken, hij zal je het ook altijd vertellen als je vooruitgang gemaakt hebt en dat is iets dat je moeilijk kunt opmerken als je op eigen houtje gaat sporten. Daarnaast zorgt een beter overzicht op je vooruitgang ook voor een vergroting van je zelfvertrouwen en dat is mooi meegenomen!

 

 Je leert je grenzen verleggen

Jezelf aanzetten om tot het uiterste te gaan, dat is niet makkelijk, maar met een trainer is het zeker haalbaar. Een trainer ondersteunt je, maar zal jou ook streng aanpakken als het nodig is. Met zijn strenge aanpak zorgt hij ervoor dat jij je grenzen durft verleggen.

Een personal trainer aan huis 

Tegenwoordig kan je ook kiezen voor een personal trainer aan huis, dit biedt je nog veel meer voordelen. Je trainer komt dan bij jou thuis, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over andere mensen en schaamteloos je ding kunt doen. Daarnaast is het nog eens extra makkelijk om een trainer aan huis te laten komen, want jij hoeft je huis niet uit en na de training kan je meteen een relaxerend bad nemen!