Manuele therapie Kralingen

 

 

 

 

Het hebben van fysieke klachten kan een enorme aanslag zijn op het dagelijks leven. Spierpijn, gewrichtspijn, buikklachten, hoofdpijn en andere klachten komen ontzettend veel voor en veel mensen kampen dagelijks met deze onzichtbare klachten die het dagelijks functioneren enorm verstoren. Je komt ‘s ochtends moeizaam uit bed, werken wordt soms onmogelijk gemaakt door pijnklachten en beperkingen en de klachten hebben een enorm effect op het humeur. Gelukkig kun je zelf een heleboel doen om deze klachten te verminderen en beter te functioneren. Dagelijks bewegen kan al veel goeds doen bij dit soort klachten. Door in beweging te komen houd je je spieren en gewrichten soepel, ontspan je en werk je aan je conditie. Daarnaast is het belangrijk om goed te slapen, gebalanceerd te eten én, wanneer de klachten aanhouden, professionele hulp te zoeken. Bij klachten aan spieren en gewrichten kan manuele therapie Kralingen uitkomst bieden.

 

Manuele therapie

Voor problemen met vastzittende spieren, gewrichtspijnen en voor blessures kloppen mensen vaak aan bij de fysiotherapeut, maar wist je dat je ook met veel klachten gebaat kunt zijn bij manuele therapie? De manueel therapeut is een fysiotherapeut die zich heeft gespecialiseerd in manuele therapie. Manuele therapeuten zijn hierdoor gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan de gewrichten en de wervelkolom. Dit doen ze door specifieke oefeningen voor en behandelingen aan de probleemgebieden. Met manuele therapie kunnen heel veel lichamelijke problemen worden behandeld. De behandeling is effectief bij kaakpijn, hoofdpijn, heupklachten, nekklachten, stijve schouders, duizeligheid, lage rugpijn en heel veel meer.

 

Manuele therapie in Kralingen

Kamp je met spierpijn of gewrichtspijn en wil je hier professionele hulp voor inschakelen? Dan kan een manueel therapeut uitkomst bieden bij heel veel klachten. Ben je op zoek naar manuele therapie in Kralingen? Laat je dan doorverwijzen naar een goede manueel therapeut door jouw zorgverlener of ga zelf op zoek naar een fysiotherapie praktijk met gespecialiseerde manuele therapeuten. Bekijk de informatie over de praktijk, de werknemers en de behandelmethoden. Als een bepaalde praktijk of manueel therapeut je aanspreekt, maar dan een afspraak voor een intake gesprek. Jouw klachten worden in kaart gebracht en er kan een behandelplan worden opgesteld. Dit kan veelal zonder doorverwijzing van de huisarts en vaak kun je relatief snel terecht. Zo ben je hopelijk snel van jouw problemen verlost door de professionele hulp van een manueel therapeut.